المقادير
2 كوب دقيق
2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
نصف ملعقة صغيرة ملح
1ونصف كوب جوز هند 1 كوب زبدة او سمن
1 وربع كوب سكر ناعم الحبيبات زى الاسرة
3حبة كبيرة بيض
فانليا
معلقة الخل
1 كوب حليب
التغطية:
4 معالق مربى جوز هند ناعم
الطريقة
الاول طبعا نسخن الفرن على 180 درجة والصنية مقاس 24 نبطنها بالسمن والدقيق وننخل الدقيق مع البكنج بودر والملح
نحط الزبدة والسكر لحد ما الخليط يبقى هش وفاتح وعامل زى الكريمة
والصورة توضح
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
نضيف البيض واحدة واحدة مع استمرار الخفق ثم نضيف الفانليا والخل ونخلط شوية
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نحط الدقيق بعد ما نخلطة بجوز الهند ونحطة شوية شوية مع التبادل مع اللبن نخفق لمدة دقيقة ثم نضع الخليط فى الصنية
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
ودى شكلها بعد ما خرجت من الفرن[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نرشها كلها بطبقة من جوز الهند ونسيبها تبرد تماما قبل التقديم ودة شكلها
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
2 كوب دقيق
2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
نصف ملعقة صغيرة ملح
1ونصف كوب جوز هند 1 كوب زبدة او سمن
1 وربع كوب سكر ناعم الحبيبات زى الاسرة
3حبة كبيرة بيض
فانليا
معلقة الخل
1 كوب حليب
التغطية:
4 معالق مربى جوز هند ناعم
الطريقة
الاول طبعا نسخن الفرن على 180 درجة والصنية مقاس 24 نبطنها بالسمن والدقيق وننخل الدقيق مع البكنج بودر والملح
نحط الزبدة والسكر لحد ما الخليط يبقى هش وفاتح وعامل زى الكريمة
والصورة توضح
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
نضيف البيض واحدة واحدة مع استمرار الخفق ثم نضيف الفانليا والخل ونخلط شوية
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نحط الدقيق بعد ما نخلطة بجوز الهند ونحطة شوية شوية مع التبادل مع اللبن نخفق لمدة دقيقة ثم نضع الخليط فى الصنية
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
ودى شكلها بعد ما خرجت من الفرن[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نرشها كلها بطبقة من جوز الهند ونسيبها تبرد تماما قبل التقديم ودة شكلها
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]